Lid worden

Wil je graag een proefles volgen?

Stuur ons dan eerst een bericht via WhatsApp, een e-mail, of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

Contacteer ons

Klik op de knop voor meer info over het lidmaatschap of de richtlijnen.

Kies je lidmaatschap

Zin om je aan te sluiten bij de club? Je kan op ieder moment doorheen het jaar aansluiten. Bekijk onze lidmaatschappen:

Training Recreanten

1x per week - €175/jaar
2x per week - €250/jaar

Training Ladies Only

1x per week - €175/jaar
2x per week - €250/jaar

Training Jeugd

1x per week - €175/jaar

Training Gevorderden

Voor deze training wordt geen meerprijs gevraagd. Deelname kan enkel op basis van selectie.

Het lidgeld loopt per jaar, niet per seizoen. Wanneer je bijvoorbeeld in maart aansluit, is het lidgeld tot maart het jaar nadien geldig.

Hier komt telkens 35 euro verzekering bij. Deze is ook een jaar geldig. Contacteer ons via het contactformulier voor meer informatie of om je in te schrijven.

Richtlijnen

Bij het aangaan van jouw lidmaatschap krijg je een aansluitingspapier (dit kan hier ook gedownload worden). Dit formulier dien je zo snel mogelijk te laten invullen door de huisarts en ingevuld mee te brengen naar de training. Je dient een klevertje van de mutualiteit onderaan het papier te kleven, alsook een pasfoto mee te nemen. Vergeet het formulier niet te handtekenen. Zo maken we jouw verzekering in orde.

Bij een proeftraining kan je materiaal lenen, nadien dien je zo snel mogelijk materiaal aan te schaffen.

Lidgelden zijn exclusief materiaal en kledij. Materiaal kan via de club worden aangekocht met korting. Indien je graag clubkledij wil kopen, mag je dit tijdens de trainingen melden aan de trainer.

Betalingen dienen op tijd te gebeuren en kunnen niet worden teruggevorderd. Heb je een probleem met betalen? Laat ons iets weten, we zoeken samen naar een oplossing.